"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hacı Sayid konkordato istedi

13 Mart 2019, Çarşamba 17:12
Burhan Dinçerler ve Mehmet Dinçerler tarafından 1983 yılında ilk dükkanı açılan, Türkiye genelinde 39 şubesi olan Hacı Sayid baklavaları için konkordato dâvâsı açıldı.

Hacı Sayid Gıda Pazarlama San. Tic. A.Ş, 70 şubeli Gloria Jean’s’in bağlı olduğu Grup Dnc Gıda San. ve Tic. Aş ve Rumeli Tatlıcılık Süt Ürünleri ile bu şirketlerin sahipleri Burhan Dinçerler, Mehmet Dinçerler ve Muhammet Dinçerler adına konkordato dâvâsı Bakırköy Ticaret Mahkemesi’nde açıldı. Hürriyet gazetesinden Dinçer Gökçe’nin haberine göre, 1 Mart’ta açılan davada, şirketlerin mali darboğaza girdiği, konkordato kararı verilmesi halinde yeniden etkin şekilde faaliyetlerin sürdürülebileceği kaydedildi. Başvuruyu değerlendiren mahkeme, davacı şirket ve kişilere yönelik 3 aylık geçici mühlet verdi. Mahkemenin verdiği 6 Mart tarihli tedbir kararı ile dâvâcılara yönelik bir icra takibi yapılamayaca

Etiketler: hacı sayid, konkordato
Okunma Sayısı: 2153
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı