"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İmar barışına 'boğaz' istisnası

03 Mayıs 2018, Perşembe 17:44
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “İmar barışında İstanbul Boğazı istisna tutulabilir” dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye genelinde yaklaşık 13 milyon konutu ilgilendiren ‘imar barışı’ ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Özhaseki, İstanbul Boğazı’nın düzenlemeden istisna tutulabileceğini duyurdu. Daha önce kamuoyunda dile getirilen eleştirilerde, imar barışının bazı böl- gelerdeki maddî durumu iyi olan kişileri ödüllendireceği eleştirilerinde bulunulmuştu. İmar barışı düzenlemesi Meclis Komisyonu’nda görüşülürken, 2 hafta içerisinde tasarılaşması bekleniyor. Düzenleme mülkiyet ve imar sorunu olan, ruhsatsız binaların yanı sıra ruhsatlı fakat imar mevzuatına aykırı olarak eklentiler yapılmış yapıları da kapsıyor.

***

Tıklayınız:

‘İmar barışı, rant dağıtma sistemidir’

DHA

Okunma Sayısı: 1606
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı