"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İşyeri açılışları azaldı, Kapanışlar arttı

03 Temmuz 2019, Çarşamba 18:49
Esnaf cephesinde alarm devam ediyor...

Yılın ilk 6 ayında iş yeri açılışları ve kapanışları hakkında bilgi veren Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, geçen yılın ilk yarısına göre bu yılın ilk yarısında iş yeri açılışlarının azaldığını, kapanışların ise arttığını belirterek, “2018 yılının ilk 6 aylık döneminde 127 bin 815 olan iş yeri açılışları bu yıl aynı dönemde 10 bin 855 azalarak 116 bin 960 oldu. İş yeri açılışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,4 azaldı. Öte yandan 2018 yılının ilk 6 aylık döneminde 52 bin 987 olan iş yeri kapanışları bu yılın aynı döneminde 433 artarak 53 bin 420 oldu. Yılın ilk yarısında iş yeri kapanışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 0.8 arttı” şeklinde konuştu. 

Etiketler: tesk, palandöken
Okunma Sayısı: 909
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı