"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaşıkla verilen kepçeyle alınıyor

03 Temmuz 2022, Pazar 21:00
Samsun KESK Şubeler Platformu, asgari ücrete yüzde 30 oranında zam yapılmasını protesto etti.

KESK Samsun Şubeler Platformu Sözcüsü Erdem Avcı, “Her yıl olduğu gibi kaşıkla verilen kepçe ile alınmak isteniyor. Yasal hakkımız olan enflasyon farkını iktidarlarının bir lütfu gibi göstermeye çalışıyorlar. Tüm kamu emekçilerinin, emeklilerin kümülatif maaş ücreti 2022 yılı için en az vergi oranı artışı oranı yani yüzde 101 oranında artırılmalıdır” dedi. Platform, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 bin 500 TL olarak açıkladığı yeni asgari ücreti protesto etti. “Yüzdelik zam değil insanca yaşanabilecek bir ücret istiyoruz” pankartı açan platform üyeleri, “Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiçbirimiz”, “Yaşasın onurlu mücadelemiz”, “Çetelere değil halk için bütçe”, “Gün gelecek devran dönecek AKP halka hesap verecek” sloganları attı.

Samsun - anka

Okunma Sayısı: 1185
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    6.7.2022 11:34:07

    Etiket zamları durmadıkça, maaşlara yapılan zamlar asla yeterli olmayacaktır, verdiği zamdan çok, etiket zamlarıyla fazla fazla geri alınırsa, bütçe her daim yabancı kaynak kullanarak borçlanacaktır, bu borçlanma ekonomisinden ne zaman kurtulacağız?

  • Celil

    4.7.2022 23:38:38

    Nasılsanız öyle yönetilirsiniz. Demek biz böyle yönetilmeyi hak ediyoruz. Şikayet etmeyin .

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı