"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Marketlerin kurban satışına tepki

12 Temmuz 2018, Perşembe 18:00
Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, “Vatandaşlardan kurbanını görmesini, nasıl kesildiğini bilmesini istiyorum. Kurban kurbancılardan alınır. Marketlerin sattığı kurbana karşıyım. Hipermarketler gününden önce kesip poşetliyorsa bu da olmamalı. Bir gün önce hayvan kesilirse bu kurban olmaz” dedi.

Osman Yardımcı, Antalya Kasaplar Odası’nda düzenlediği basın toplantısında, Kurban Bayramı’na 40 gün kaldığını hatırlattı. Kurban fiyatlarının erken açıklanmasından yakınan Yardımcı, fiyatları erken açıklamanın vatandaşın zararına olduğuna değindi. Yardımcı, kurban fiyatlarının hayvan stoğuna göre bayrama iki hafta kala açıklanması gerektiğini kaydetti. Alış veriş merkezlerinin telefonla kurban siparişi ve kesimi yapmasına tepki gösteren Yardımcı, “20 kilo kurban siparişi oluyor. Bu nasıl olacak. Kurbanın sipariş kilosu olur mu? Devlet bu konulara el atmalı” diye konuştu.

DHA

Okunma Sayısı: 1720
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı