"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mersinli turizmciler bereketli bir sezon bekliyor

03 Mayıs 2015, Pazar 12:01
Mersin'in önemli tarihi miraslarının başında gelen ve UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne de giren Kızkalesi'nde turizmciler, iyi bir sezon bekliyor.

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin Öztop AA muhabirine, turizmcilerin yeni sezonun bereketli geçmesini beklediğini söyledi.

Kızkalesi'nin yıldızlı otel ve belediye ruhsatlı işletmelerle yaklaşık 5 bin yatak kapasitesine sahip olunduğunu aktaran Öztop, şunları söyledi: 

"35 yıl sonra kar yağışı deniz kenarına kadar indi. Bu da yazın sıcak geçeceğine işarettir. Sert geçen kışın ardından yaz sezonunun turizmciler için bereketli geçeceğini umut ediyoruz" dedi.

Öztop, kentte hava sıcaklarının 25, deniz suyu sıcaklığının da 20 derece olduğunu belirterek, tatilcilerin rezervasyon yaptırmaya başladığını vurguladı.

Öztop, Mersin'in 314 kilometre sahili bulunduğuna dikkati çekerek, "Mersin, alternatif turizm ayrıcalıklarıyla tatilcilerin tercih ettiği kent. Sezonun çok iyi geçeceği umudunu taşımaktayız" diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1241
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı