"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mobilyacı taksit artışı istiyor

02 Aralık 2021, Perşembe 19:40
Hammadde konusunda yaşanılan tedarik sorunu dışında 2021 yılının ikinci yarısından itibaren genel olarak olumlu bir tablo çizen mobilya sektörü, 2022 yılına umutla girmeye hazırlanıyor.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Mustafa Balcı, “Aslında şöyle bir dönüp 2021 yılının tamamına baktığımızda, mobilya sektörü olarak oldukça çetin mücadele verdiğimiz bir seneyi ardımızda bırakıyoruz. Yılın birkaç ayında mağazalarımızın kapalı olması, düğünlerin ertelenmesi, mobilya alışverişlerinde taleplerin ertelenmesi gibi nedenlerle iç piyasada temkinli bir ilerleyiş seyretti. Biz bu yılın başında yine pandemi şartları dahilinde yıllık hedefimizi 80 milyar TL olarak belirlemiştik ancak biraz altında bir kapanış yapmayı bekliyoruz. Bu doğrultuda yurt içinde 70 milyar TL ile yılı kapatmayı ön görüyoruz. Mobilya alışverişlerinde taksit sayısı artar ise, taleplerini erteleyen tüketici de rahatlıkla alışveriş yapabilir” dedi. 

İstanbul - Nihat Orhan

 

Okunma Sayısı: 864
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı