"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Pazarda fiyatlar uçtu

26 Mart 2022, Cumartesi 20:47
Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, fiyatları olağanüstü zamlanan sebze meyvede havaların ısınmasıyla bir miktar fiyat düşüşleri olacağını, ancak şimdi de Ramazan zamlarının yaşanacağını söyledi.

Tavşan, “Oruçlu ortamda birden bire ürüne talep artınca fiyatlar yükselir. Talep artışı karşısında yapılacak bir şey yok. Ramazan Bayramı öncesinde tüketicileri dikkat etmeleri konusunda uyarıyoruz. Tüketicinin dikkatli davranarak fiyatı yükseltmemesi lazım” dedi.

Sözcü’nün haberine göre Tavşan, “Artık şu gerçeği kabul etmeliyiz ki, girdilerin böylesine yüksek olduğu bir ülkede fiyatların yüksek olması çok normal. Bol olduğu zaman bile 5-6 liradan aşağıya ürün satılırsa üretici de satıcı da zarar eder” ifadelerini kullandı..

Etiketler: pazar, fiyat
Okunma Sayısı: 1369
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    28.3.2022 10:45:43

    Yalnız pazar fiyatları değil, bütün her şeyde anormal fiyat artışları, bir çok ailenin ramazanını perişan edecektir. Mutlak tedbir alınması gerekir, emek veya çalışan insanların eşleri çalışmıyorsa bunlara destek verilsin.

  • Gültekin

    27.3.2022 13:26:24

    Ramazana yaklaştığımız bugünlerde, oruç tutanlar, iftarda ve savurda, korkum çoğunluk olarak, bu asil, vefalı millet aç kalacak, bu zamlarla. millet en temel gıda maddelerine bile ulaşamaz hale getirildi. Cumhuriyet tarihinde böyle zam furyası hiç bir dönem yaşanmadı. Eskiden mal yoktu ama millette para vardı, şimdi mal var ama bu malı alacak millette para yok, eski dönem ile bu dönem arasında hiç bir fark yok. Bu devlet bu hale düşecek, sıradan bir devlet değildir. Artık millet bunaldı, hükümetimiz bunun farkına varsın, maziret üretmeden acilen tedbir alsın ve sürekli dünya böyle gerekçesine sığınmasınlar, savaşan ülkelerden bize zeytin yağın gelmesi çok anlamlı ve düşündürücüdür.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı