"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PTT için 5 bin istihdam müjdesi

28 Nisan 2018, Cumartesi 20:14
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bursa'da müjde vererek, "İnşallah bu sene, hemen önümüzdeki ay 5 bin kişinin daha PTT ailesine katılması adına istihdam sürecini başlatacağız" dedi.

PTT için satın alınan araçların teslim töreninde konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "İnşallah bu sene, hemen önümüzdeki ay 5 bin kişinin daha PTT ailesine katılması adına istihdam sürecini başlatacağız" dedi.

Gündemdeki seçim sürecine ilişkin de konuşan Bakan Arslan, "Türkiye'nin uzun soluklu hedefler ortaya koyduğu bir vizyon çizdiği ve aldığı misyon ile birlikte o vizyona yürümek adına planlamalar programlar çerçevesinde iş yaptığını anlayamadığı için zaman zaman eleştiriyorlar, bize bu kutlu yürüyüşte çelme takmaya çalışıyorlar. Tıpkı Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde olduğu gibi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle son 3.5 yıldır halk oylarıyla seçilmiş bir cumhurbaşkanı tarafından yönetilen bir ülkede olduğumuzu anlayamıyorlar. Anlayamadıkları için de hala bir cumhurbaşkanı adayı belirleyebilmiş değiller, hala sanki fal bakar gibi oradan mı çıkar, buradan mı çıkar, sokaktan mı aday buluruz, acaba gizli kapılar arkasından bize empoze edilen bir adam mı buluruz, acaba bu ülke gerçeklerini bilmeyen birini getirip bir gecede bu ülkeye cumhurbaşkanı yapabilir miyiz diye hesaplar yapıyorlar. Halbuki adayınızı önceden belirleyeceksiniz. Adayınız bu ülkeye ne yapmak istediğini, ne tür hedefler ortaya koyduğunu vatandaşlara anlatmak zorunda ve vatandaş da bilmeli ki evet 2023 hedeflerine 2035 hedeflerine 2053 hedeflerine 2071 vizyonuna ben bu anlayışla yürüyeceğim, bu anlayışla sandığa gidip kararımı vereceğim" diye konuştu

Törenin ardından Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Bakan Ahmet Arslan, PTT'ye alınan araçlardan biriyle tur attı. Aracı Bakan Arslan kullandı.

DHA

Etiketler: PTT, istihdam,
Okunma Sayısı: 1509
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı