"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçim sonrası zamlar geliyor

23 Şubat 2024, Cuma 20:25
Ekonomist Barış Soydan, seçim sonrası doğalgaz ve elektrik başta olmak üzere birçok ürüne zam geleceği uyarısında bulundu.

Ekonomist Barış Soydan, seçim sonrası fiyat artışlarının kaçınılmaz olduğunu belirterek “Dayanıklı tüketim eşyaları gibi ürünler almayı düşünenlerin beklemeden harekete geçmelerinde fayda var. Özellikle kredi kartı borçlarının mümkünse kapatmak önemli” dedi. Ekonomim’de yer alan habere göre, Soydan, seçim sonrası özellikle doğalgaz ve elektrik gibi temel ihtiyaçlarda fiyat artışlarının beklendiğini vurguladı. Bu zamların halkın alım gücünü daha da düşürmesi endişeye neden oluyor. 

Böyle giderse Türkiye Arjantin’e dönecek

Soydan, Türkiye’nin ekonomik gidişatına ilişkin de çarpıcı bir uyarıda bulundu. Ekonomist, “Eğer büyük ekonomik reformlar yapılmaz veya sıcak paranın akışı kesilirse Türkiye’nin Arjantin’e dönme riski var” dedi. Soydan’ın açıklamaları vatandaşların zamlar öncesinde bütçelerini planlaması ve bilinçli tüketim yapmasının önemli olduğunu gösteriyor.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1624
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı