"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tarım Hayvancılık ile TÜİK karşılıklı bilgi paylaşımı yapacak

31 Ekim 2015, Cumartesi 10:37
Bursa il Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve TÜİK Bursa bölge müdürlüğü arasında, karşılıklı bilgi paylaşımı amaçlı işbirliğine gidildi.

Yapılan protokol kapsamında TÜİK uzman ve anketörlerinin tarımsal konularda eğitim ihtiyaçlarını, il müdürlüğü personeli ise istatistiksel verilere ulaşma ve yorumlama aşamasındaki bilgi ihtiyaçları karşılanacak. Hazırlanan işbirliği protokolü Tarım il müdürü Ömer Çelik ve TÜİK Bursa bölge müdürü Ünal Can tarafından imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan Bursa il Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik, kurumlar arasındaki işbirliğine ve birlikte çalışmasının önemine vurgu yaparak; "Daha iyi bilgi, daha iyi yaşam sloganı ile doğru bilgiye ulaşmanın ve bu bilgileri doğru şekilde paylaşmanın ne denli önemli olduğunu belirtmek istiyorum.” dedi.

İstatistiğin geçmişi anlamak, bugünü yönetmek ve geleceği ise planlamanın anahtarı olduğunun altını çizen Ömer Çelik, “Bu çerçevede hizmet kalitemizi arttırmak amacıyla doğru ve güvenilir verilere daha sağlıklı bir şekilde ulaşabilmek adına yapılan protokolün kurumlar için hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.

Protokolün ardından ilk toplantı yapıldı. Tarım il müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim toplantısına il ve ilçe müdürlükleri personeli katıldı.

Toplantıda, TÜİK Bursa Bölge Müdürlüğünde görevli Ekonomik Araştırmalar Gurubu Başkanı Erol Başaran, Bilgi İşlem Takım Sorumlusu Emre Cihan ve Uzman Doğan Çivit tarafından, istatistik bilgilerinin oluşturulması, verilere ulaşma ve verileri yorumlama konusunda bilgilendirmede bulunuldu.

Okunma Sayısı: 1598
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı