"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY'nin Mali Bamako seferleri başlıyor

25 Mayıs 2015, Pazartesi 20:02
Afrika kıtasında birçok ülkeye uçan Türk Hava Yolları, son olarak Batı Afrika ülkesi Mali’ye sefer düzenlemeye hazırlanıyor.

26 Mayıs Salı günü başlayacak ve haftada üç sefer şeklinde olacak uçuşlar ile Türkiye ve Mali arasındaki ulaşım kolaylaşacak. Uçuşların ilişkileri daha da gelişmesi öngörülüyor.

Mali'ye gelmek isteyen yolcular, uçağa İstanbul Yeşilköy Havalimanı'nda bindikten sonra Bamako Senou Havalimanı'na aktarma yapmadan ulaşacak.

2011 YILINDAN BERİ DEFALARCE İPTAL EDİLDİ 

Haziran 2011'de başlayacağı duyurulan seferler, Mali’de Yüzbaşı Amadou Haya Sanogo'nun askeri darbe yapması sonrası belirsiz bir tarihe ertendi.

THY resmi sitesinden Haziran 2014'te tekrar başlayacağı açıklanan, Bamako reklam panolarından da duyurulan uçuşlar, ateşli salgın hastalığı Ebola bahane edilerek iptal edilmişti.

Etiketler: thy, mali, uçak seferleri, bamako
Okunma Sayısı: 1652
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı