"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TMSF, satışa çıkardı

16 Mayıs 2017, Salı 12:52
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Asya Katılım Bankası AŞ mülkiyetinde bulunan Afyon-Çay ve Bilecik-Pazaryeri Doğal Gaz-Elektrik Çevrim Santrali'ni satışa çıkardı.

TMSF'nin internet sitesinde yer alan satış ilanına göre, teklifler en geç 26 Mayıs saat 15.00'e kadar bankanın genel müdürlüğüne teslim edilecek.

Afyon'un Çay ilçesinde, 43 bin 460 metrekare arsa niteliğindeki tam hisseli taşınmaz üzerinde bulunan doğal gaz-elektrik çevrim santralinin makine ve teçhizatlarıyla birlikte tamamı 68 milyon lira, Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 45 bin 433 metrekare arsa niteliğindeki tam hisseli taşınmaz üzerinde bulunan doğal gaz-elektrik çevrim santralinin makine ve teçhizatlarıyla birlikte tamamı da 57 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Alınan teklifler, 26 Mayıs saat 16.00'da Bank Asya'nın Ümraniye'deki Genel Müdürlüğü'nde açılacak.

AA

Etiketler: tmsf, bank asya
Okunma Sayısı: 4041
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • burhan

    16.5.2017 14:01:25

    can güvenliği mal güvenliği ve hürriyetin olmadığı bir yerde yaşanır mı

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı