"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tüketici güveni en düşük seviyede

23 Mayıs 2018, Çarşamba 10:20
Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre tüketici güven endeksi mayısta yüzde 2.8 gerileyerek 69.87 seviyesini gördü.

Sputnik’te yer alan habere göre, Nisanda yüzde 0.8 artarak 71.90 seviyesini gören endeks, martta 71.31, şubatta 72.25, ocakta 72.33’tü.Genel ekonomik durum beklentisi de aylık yüzde 4.2 gerileyerek 90.76 seviyesinde gerçekleşti. Beklentinin ocak ayındaki değeri 96.06’ydı. Hanenin maddî durum beklentisi endeksi bir önceki aya göre yüzde 1.3 oranında azalarak Mayıs ayında 89 oldu. Bu azalış, gelecek 12 aylık dönemde hanenin maddi durumunun daha kötü olacağını bekleyenlerin artmasından kaynaklandı. Gelecek 12 aylık dönemde tasarruf etme ihtimali olmadığını düşünen tüketicilerin bir önceki aya göre artmasıyla ‘Tasarruf etme ihtimali endeksi’ yüzde 5 geriledi ve 26.8 oldu.

Okunma Sayısı: 974
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı