"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye ile Singapur arasında Serbest Ticaret Anlaşması imzalandı

15 Kasım 2015, Pazar 10:05
Türkiye ile Singapur arasındaki karşılıklı ilişkilerin güçlendirilmesi kapsamında, Serbest Ticaret Anlaşması imzalandı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Singapur Maliye Bakanı Heng Swee Keat tarafından imzalanan ticaret anlaşmasının yapıldığı törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong da hazır bulundu.

Singapur ve Türkiye tarafları, imzalanan ticaret anlaşmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Türkiye ve Singapur arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması’nın, Avrupa ve ASEAN gibi büyük pazarlara giriş kapısı olarak, Türkiye ve Singapur’un konumlarını güçlendirmesi bekleniyor. 

Antalya’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen Singapur Başbakanı Lee, G20 Zirvesi ve beraberindeki bazı toplantılarına konuk olarak davet edildiği için teşekkür etti. Ayrıca, Singapurlu yetkililer, Expo 2016 Antalya’ya da katılacaklarını duyurdu.

Öte yandan, Singapur’un Ankara’ya ilk yerleşik büyükelçi olarak A. Selvarajah’ı atamasının, iki ülke arasındaki ilişkilere daha fazla hız kazandırması bekleniyor.

Okunma Sayısı: 2137
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı