"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yıldırım'dan köprüden yasak geçiş cezaları ile ilgili açıklama

10 Mayıs 2019, Cuma 15:13
Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Binali Yıldırım, soruları yanıtladı. 15 Temmuz Köprüsü'nden kaçak geçen araçlara kesilen cezalarla ilgili "İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile görüştük, düzeltilecek" açıklamasında bulundu.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Binali Yıldırım, cuma namazı çıkışı soruları yanıtladı.

 

KÖPRÜDEN KAÇAK GEÇİŞ CEZALARI

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yasak geçiş cezaları yapılan bir düzenlemeyle kaldırılmıştı. Bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı yine cezalar kesilmeye çalışılmış. Bu kararı konuştuk İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile. Yazılan cezaları düzeltiyorlar.  İnşallah bundan böyle birinci sınıfa giden ister taksi, ister Doblo veya benzeri araçlar olsun herhangi bir şekilde cezalı geçiş sayılmayacak. Böylece vatandaşlarımızın, İstanbullular'ın mağduriyeti de bitmiş olacak.

NTV

Okunma Sayısı: 2012
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı