"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

2 milyon iş yerine bu afiş asılacak

09 Eylül 2015, Çarşamba 15:56
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ülke genelinde artan terör olaylarına karşı 2 milyon iş yerine üzerinde "Hepimiz kardeşiz" yazılı afiş asılacağını bildirdi.

Palandöken, yazılı açıklamasında, birlik ve beraberliğin zarar görmemesi gerektiğini belirterek, "İçimizi yakan ve toplum olarak bizi hüzne boğan bu olaylar mutlaka son bulmalıdır" ifadesini kullandı. 

Millet olarak terör olaylarıyla birlikte büyük acı yaşandığını ve onlarca vatan evladının şehit verildiğini kaydeden Palandöken, "Hain pusular, mayınlar ve çatışmalarla sadece canlarımızı değil, kardeşliğimizi, birliğimizi ve geleceğe dair umutlarımızı da kurban vermemeliyiz. Çünkü biz hepimiz kardeşiz. Bu birlikteliğe ve kardeşliğimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Ülke genelinde artan terör olaylarına karşı 2 milyon iş yerine üzerinde "Hepimiz kardeşiz" yazılı afiş asacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Palandöken, yaşanan acılar karşısında kardeşliğe zarar verilmemesi gerektiğini belirtti.

AA

Okunma Sayısı: 2410
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı