"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

30 Ekim tatil olacak mı?

22 Ekim 2015, Perşembe 13:02
Başbakan Davutoğlu’nun 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları ile ilgili genelgeyi imzaladığı belirtildi

Başbakan Davutoğlu’nun 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları ile ilgili genelgeyi imzaladığı belirtildi.

28 Ekim çarşamba günü yarım gün olacak.

Böylece 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda izinli olacak olan kamu çalışanları ve öğrenciler 30 Ekim cuma günü de idari izinli sayılmış olacak.

Cumartesi ve pazar günleri de tatil yapacaklar için bayram tatili 4,5 güne çıkmış oldu.

1 Kasım milletvekili genel seçimleri nedeniyle 2 Kasım pazartesi günü de okullar için tatil ilan edilirse, öğretmen ve öğrenciler 5,5 gün tatil yapmış olacak.

DHA

Okunma Sayısı: 2073
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı