"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

355 bin kişi yerinden oldu

28 Şubat 2016, Pazar 13:55
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında Sur, Cizre, Silopi ve Güneydoğu'nun başka ilçelerinden Türkiye'nin değişik illerine 355 bin kişinin göç ettiğini söyledi.

"Sağlık Bakanı olarak 355 bin vatandaşıma tek tek ulaştım" diyen Müezzinoğlu, "Kendilerine, yeni adresi nedir, buradaki hamile anne doğumunu nerede takip edecek, diyaliz hastası nereden tedavi alacak, kanser tedavisi gören vatandaşımız yeni adresinde bu hizmeti alabilecek mi diye soruyoruz" dedi.

Seçim bölgesi Bursa'ya gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Karacabey ilçesi Burak Gold Düğün Salonu'nda parti üyeleriyle bir araya geldi. Burada konuşan Bakan Müezzinoğlu, kendisine savaş bakanı diyen muhalefet partilerini eleştirdi. 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye'de terör örgütünün farklı bir yüzünü gördüklerinin altını çizen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, örgütün eylemler yaparak ülkede kaos oluşturduğunu söyledi.

355 BİN KİŞİ GÖÇ ETTİ

Terör örgütüne yönelik operasyonlar neticesinde Sur, Cizre, Silopi ve Güneydoğu'nun başka ilçelerinden Türkiye'nin değişik illerine 355 bin kişinin göç ettiğini söyleyen Müezzinoğlu, "Şu ana kadar 355 bin vatandaşımız evlerinden farklı yerlere gitmiş. Sağlık Bakanı olarak 355 bin vatandaşıma tek tek ulaştım. Yeni adresi nedir, buradaki hamile anne doğumunu nerede takip edecek, diyaliz hastası nereden tedavi alacak, kanser tedavisi gören vatandaşımız yeni adresinde bu hizmeti alabilecek mi diye soruyoruz. Bu vatandaşlar benim vatandaşım. Sağlık Bakanı olarak onların ertesi günü yanlarında yok isem bunun hesabını bana sorun. Ama teröristin bu millete ödediği bedeli de teröriste soracaksın" diye konuştu.

DHA

Okunma Sayısı: 1587
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı