"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AB, son derece gerekli

17 Mart 2019, Pazar 18:46
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “Millî çıkarlarımız açısından demokrat ve çoğulcu bir Avrupa Birliği’nin devamı son derece gereklidir” dedi.

Çelik, Habertürk’te Veyis Ateş’in sunduğu “Büyük Sorular” adlı programda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Çelik, Avrupa Birliği’nin geleceğine dair şunları söyledi; “Millî çıkarlarımız açısından demokrat ve çoğulcu bir Avrupa Birliği’nin devamı son derece gereklidir. Bu haliyle değil tabii. Avrupa Parlamentosu’nun aldığı kararlar vesaire... Avrupa Parlamentosu’nun yeni seçimi yapılacak göreceksiniz. Avrupa’daki siyasi atmosfer gereği daha ırkçı bir parlamento oluşacak. Aşağıdan onlar geliyor. Avrupa Parlamentosu yıllardır demokrasi okulu olarak anılırdı ama şimdi tamamen bu aşırı sağ partiler karşısında pozisyon kaybetmiş siyasetçiler, kendi ülkelerindeki politik arenaya selam göndermek için bunu Türkiye karşıtlığı üzerinden yapıyorlar. Bu şekildeki bir Avrupa’dan bahsetmiyorum.” 

Etiketler: ömer çelik, ab
Okunma Sayısı: 1152
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı