"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ahmet Hakan saldırı anını da anlattı: ''Sanıklardan şikayetçiyim''

27 Nisan 2016, Çarşamba 15:01
Gazeteci Ahmet Hakan, evinin önünde darbedilmesine ilişkin "Burnumda ve kaburgalarımda kırık olduğu tespit edildi. Ben bu yaralanma nedeniyle program yapamadım. Sanıklardan şikayetçiyim." dedi.

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tarafları avukatları temsil etti.

Hakim, müşteki Gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'un celse arası ifade verdiğini belirterek, ifadesinin yazılı olduğu dilekçeyi dosyaya koydu.

Coşkun, celse öncesinde verdiği ifadesinde, kendisini darbeden sanıklardan şikayetçi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Sanıkları tanımıyorum. Bana saldırı anı kısa bir anda oluştu, yere düştükten sonra tekme ile bana vuran veya vuranlar oldu. Burnumda ve kaburgalarımda kırık olduğu tespit edildi. Hastane masraflarımı kısmen sosyal güvenlikten kısmen de kendi cebimden karşıladım. Bunlarla ilgili herhangi bir ödeme yapılmadı. Girişimde dahi bulunulmadı. Ben bu yaralanma nedeniyle program yapamadım. Bundan dolayı zararlarım da oluştu. Sanıklardan şikayetçiyim."

Coşkun'un kardeşi de tanıklık yaptı

Duruşmada tanık olarak ifade veren Ahmet Hakan Coşkun'un kardeşi Mahmut Fazıl Coşkun, olayın evinin önünde yaşandığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Bağrışmalar duyunca pencereye yöneldim. 2-3 kişinin Ahmet'e vurmaya çalıştıklarını ve bir an için Ahmet'in de kaçmaya çalıştığını gördüm. Hemen aşağıya indim. Saldırganlara kim olduklarını ve neden yaptıklarını sordum. Olayın ne olduğunu bilmiyordum. Birinin elinde bira şişesi vardı. Sokağın başında polis kulübesi vardı, oraya koştum ve yardım istedim."

Duruşma, sanık avukatlarının savunmalarının alınmasının ardından eksikliklerin giderilmesi için 13 Temmuz'a ertelendi.

AA

Okunma Sayısı: 2181
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı