"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP Sözcüsü Çelik: Ciddiye almayın, onun anlayacağı işler değil bunlar

31 Ekim 2018, Çarşamba 19:39
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, Kati Piri'nin İstanbul Havalimanı ile ilgili açıklamaları ilgili olarak da "Kati Piri'yi ciddiye almayın, onun anlayacağı işler değil bunlar. Türkiye raportörü olmasına rağmen maalesef Türkiye'yi tanımamış birisidir." ifadelerini kullandı.

Yaptığı açıklamada, asgari ücret komisyonunun zamanında toplanacağını ve herhangi bir şekilde takvimde oynama olmayacağını söyledi. Çelik, "Türkiye, bu kadar sistematik ve vahşi bir saldırıyı kendi imkanlarıyla atlatmayı başarmıştır." ifadelerini kullandı.

Türkiye tarafından en sert cevap verilecek

Yunanistan'ın karasularını kademeli artıracağı iddiası ile ilgili Çelik, "Bu çok tehlikeli bir yaklaşımdır, kendilerine yüce Meclis'in 1995'te aldığı karardaki ikazı hatırlatıyorum." dedi. Çelik, Yunanistan'ın karasularının kademeli olarak artırılmasıyla ilgili en ufak çabaya, Türkiye tarafından en sert cevabın verileceğini belirtti.

'Üzerinin örtülmesine müsaade etmeyeceğiz'

Kaşıkçı cinayetine dair de Ömer Çelik, "Cesedin yerini öğrenmek istiyoruz, yerli işbirlikçinin kim olduğunun makamlarımıza iletilmesini istiyoruz." dedi. Çelik, "Bu, yüksek düzeyden bir talimat verilmeden gerçekleştirilecek bir eylem değildir." açıklamasında bulundu. Kaşıkçı cinayeti ilgili, "Kimseyi peşinen suçlamıyoruz." diyen Çelik, "Ama hiçbir şeyin örtülmesine de müsaade etmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 2465
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı