"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aliağa'da PETKİM'e operasyon: 16 gözaltı

02 Ağustos 2016, Salı 11:32
İzmir Emniyet'i, Aliağa'da bulunan PETKİM'in lojmanlarına operasyon düzenledi. Operasyonda, haklarında gözaltı kararı verilen 31 kişiden 16'sı gözaltına alındı, 15 kişi ise aranıyor.

Darbe girişiminin ardından SOCAR PETKİM Genel Müdürü Saadettin Korkut 28 Temmuz’da görevinden istifa etmiş ardından İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün sabah 06.00 saatlerinde PETKİM yerleşkesinde bulunan lojmanlara operasyon düzenlendi.

Operasyonda, haklarında gözaltı kararı verilen 31 kişiden 16’sı gözaltına alındı.

Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden 1090 kişilik polis ekibince gözaltına alınanlar arasında Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Altay Özgür, Kurumsal İletişim Müdürü Memduh Taşlıcalı, Güvenlik Müdürü Emekli Albay Serhat Özmilli de bulunuyor.

Polis ekipleri satın alma, pazarlama başta olmak üzere birçok departmanda kullanılan bilgisayarların belleklerine el koydu. Polis 1, 2, 3 olarak konumlanan Petkim Yerleşkesi’ndeki tüm lojmanlara girdi. Özellikle işçilerin kaldığı lojmanlarda detaylı arama yapıldı.

28 Temmuz’da görevinden istifa eden ardından gözaltına alınan SOCAR Petkim Genel Müdürü Saadettin Korkut’un kullandığı ofis ve bilgisayarları da incelendi.

DHA

Etiketler: izmir, aliağa, petkim, operasyon
Okunma Sayısı: 1942
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı