"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Allah bizi, Allah’la aldatanlardan korusun

14 Temmuz 2017, Cuma 17:44
Tohumlar Latif Ekmekçioğlu Yatılı Kur’an Kursu’nun açılışında konuşan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez,” Geçen sene bu günlerde bizi büyük bir badireden, bir darbe teşebbüsünden kurtaran yüce Mevla’ya, lütfunu, inayetini, nusretini bizden esirgemeyen yüce Mevla’ya hamd ediyorum. Can veren bütün şehitlerimize rahmetle yâd ediyorum” dedi.

DİB Görmez, “15 Temmuz’un seneyi devriyesini yaşıyoruz. Yüce kitap bize şunu söyler; ‘Aldatanlar sizi Allah’la aldatmasın.’ Allah bizi, Allah’la aldatanların şerlerinden, kötülüklerinden muhafaza eylesin. Bize kitabı dosdoğru okumayı, yaşamayı nasip etsin” şeklinde konuştu. Allah’ın, Türk milletini Kur’an-ı Kerim’e değer verdiği için yücelttiğini dile getiren Görmez, “Kur’an-ı Kerim’in kişiye Allah’a nasıl bir kul olunması gerektiğini; insan, komşu, dost ve arkadaş olmayı öğrettiğini” vurguladı.

AA

Etiketler: mehmet görmez
Okunma Sayısı: 3753
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • sezer

    14.7.2017 19:28:59

    Rabbim kendi rızasını bırakıp siyasetçinin rızası için fetva icat edenlerin şerrinden bütün insanları korusun

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı