"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara'da kadın turisti Çinli diye tartakladılar

09 Temmuz 2015, Perşembe 15:34
Başkentte Tayland Büyükelçiliği önündeki Uygur Türkleri için düzenlenen eylemde, Çinli diye bir kadın turist eylemciler tarafından tartaklandı.

Doğu Türkistan'da yaşanan olayları protesto etmek amacı ile bir grup Ankara'daki Tayland Büyükelçiliği önünde toplandı. Eylemci grubun önünden geçmeye çalışan kadın turist, eylemci bir grup tarafından saçı çekilerek tartaklandı. Emniyet güçlerinin olaya müdahale edip kadını bariyerin arkasına almasıyla eylemciler sakinleştirildi.

Dün akşam İstanbul'da bir grup, Uygur Türklerini Çin'e teslim edeceği iddiasıyla önünde toplandığı Tayland Başkonsolosluğu'na saldırdı. Gruptakiler, binadaki Tayland bayrağını da indirdi. Binayı taşlayarak camlarını ve kapısını kıran bazı kişiler, içerideki eşyalara da zarar verdi.

Etiketler: ankara, çinli, protesto, turist
Okunma Sayısı: 1987
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı