"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara Üniversitesi karıştı

21 Ekim 2014, Salı 12:05
Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi'nde (DTCF) karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada, 5 kişi yaralandı.

Sıhhiye'deki DTCF'de karşıt görüşlü öğrenciler arasında dün başlayan kavga, bugün de devam etti.

Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada, 5 öğrenci yaralandı.

Kavga, polis ve özel güvenlikçilerin müdahalesiyle sona erdi.

Yaralılardan bazıları ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, yaralı bazı öğrencilere okul binasında da tıbbi müdahalede bulunuldu.

Olayların ardından okuldaki öğrencilerin dışarı çıkarıldığı, okula girmek için ısrar eden  öğrencilerin ise özel güvenlik görevlileri tarafından "okul tatil" gerekçesiyle içeri alınmadıkları görüldü. 

Okunma Sayısı: 1239
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı