"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Askeri uçaklar çarpıştı, şehitler var

24 Şubat 2015, Salı 21:20
Malatya 7'nci Ana Jet Üssü'nden havalanan 2 savaş uçağı, Akçadağ ilçesinin İkinciler köyü yakınlarında havada çarpıştı. Çarpışma sonucu 4 askeri personel şehit oldu.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Malatya'da düşen iki savaş uçağına ilişkin, "Maalesef 4 şehidimiz var. İki uçağın da enkazına ulaşıldı" dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, düşen uçakları Bakan Efkan Ala’ya sordu. Ala, kısaca şu açıklamayı yaptı: "Maalesef bugün akşamüstü Malatya’dan havalanan iki savaş uçağımız, daha sonra irtibat kesilmiş ve haber alınamamıştır. Jandarma Komutanı olay yerine ulaştı. Biraz önce rapor etmeye başladı. Kesin bilgi vermek üzere şu anda orada, kesin rapor bekleniyor. Elimizde bana ulaşan bilgi, şehitlerimizden ikisinin, pilotlarımızdan ikisinin şehit olduğu, diğer ikisi hakkında bilgi yok. Kısa zamanda bilgi edilecek. Genelkurmayımız da olay netleşince bize bilgi gönderecek. O zaman detaylı kesin bilgi arz ederim."

AA

Etiketler: askeri uçak, düşme
Okunma Sayısı: 2879
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı