"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ayfer Yılmaz’ın afişlerine çirkin saldırı

19 Mart 2019, Salı 18:27
Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz’ın seçim afişleri indirilerek çöpe atıldı.

Sosyal medya hesabı üzerinden tepkisini dile getiren Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz altı aydır üzerlerinde oyunlar oynayanların ve seçime şaibe karıştıranların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi esnasında afişlerini söküp çöpe attıklarını söyledi.

Seçmenlerine sağduyu çağrısı yapan Kocamaz emniyet yetkililerini göreve çağırdığını belirtti. Kocamaz’ın yaptığı açıklama şu şekilde;

“Sevgili hemşehrilerim; altı aydır üzerimize oyun oynayanlar bu seçime şaibe karıştıranlar, Sayın Cumhurbaşkanı’nın gelişi esnasında bizzat polis nezaretinde indirilen bütün afişlerle alakalı içerisinde bizim afişlerinde olduğu tüm afişler toplanırken bizi suçlayanlar bugün hiçbir gerekçe yokken afişlerimizi indirerek çöpe atıyorlar (Çeşmeli bölgesi). Bu saatten sonra ne yaparsanız yapın bu davranışlar seçimi kaybetmenin dışa vurumudur. Bizler centilmence bir yarış olması için çalışanlarımızı uyarırken yapılan bu tür tahrikler ortamı germekten başka hiçbir işe yaramaz. Biz bütün arkadaşlarımızı suhuletle ve sabırla seçime odaklanmaya ve barış içerisinde sonuca gitmeye davet ediyor, emniyet yetkililerimizi de göreve çağırıyoruz.”

Mersin – Yeni Asya 

Okunma Sayısı: 2412
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı