"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ayvalık'ta 2 günde 236 kaçak yakalandı

06 Ağustos 2015, Perşembe 13:39
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, iki günde Suriye ve Afganistan uyruklu 236 kaçak yakalandı.

Alınan bilgiye göre, dün, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 57 Afganistan uyruklu kaçak, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince Ayvalık açıklarında şişme bir botta yakalanarak, İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

Bu olaydan birkaç saat sonra ekipler, 11'i çocuk, 9'u kadın olmak üzere 39 Suriyeli kaçağı, Ayvalık'ın Maden Adası'ndan şişme botla adadan ayrıldıkları sırada yakaladı.

Bugün sabah saatlerinde ise Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, iki ayrı şişme botla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek isteyen 140 Afganistan ve Suriye uyruklu kaçak göçmeni yakalayarak, Cunda Adası'na getirdi.

Aralarında 21 çocuk ve 13 kadının bulunduğu kaçaklardan 2 Afgan, Sahil Güvenlik iskelesinden kaçmak istedi. Yaşanan kovalamacanın ardından 2 kaçak, askerler tarafından yakalandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, iki günde toplam 236 kaçağı Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim etti.

 

AA

Etiketler: balıkesir, ayvalık, kaçak
Okunma Sayısı: 2079
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı