"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bandrol engeliyle belalar sel gibi gelmeye başladı

18 Kasım 2014, Salı 14:57
Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz; Yeni Asya EuroNur Video Ekibi'nin, Yavuz Bahadıroğlu'nun yapmış olduğu "Bandrol Engeliyle Belalar Sel Gibi Gelmeye Başladı" açıklaması hakkında sorduğu soruya cevap verdi.

3 Nisan 2014'den bu yana Risale-i Nur basılamadığının basılanların da piyasaya verilemediğinin altını çizen Kazım Güleçyüz: "Biz Risale-i Nur neşrinin ve hizmetinin hiç bir şekilde engellenmemesi gerektiğini, bu hizmetin mutlaka önünün açık tutulması gerektiğini ifade edegeldik, Üstad diyor ki; Risale-i Nur'a ilişmeyiniz, belalar musibetler sel gibi yağar" Bandrol engeli ortaya çıktıktan bu tarafa daha önce hiç benzerini görmediğimiz dehşetli musibetlerle sarsıldık, Soma, Ermenek gibi maden faciâları, Afgan göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu bir çok insanın can vermesi, kuraklık, seller, trafik kazaları... Belalar peş peşe geliyor, adeta fâciasız gün geçmiyor diyebileceğimiz bir süreçten geçiyoruz. bunun maddi sebepleri muhakkak var ama mânevî sebeblerinin en başında gelen sebep Risale-i Nur hizmetinin, neşriyatının engellenmiş olmasıdır bizim inancımıza göre" dedi.

Nihayet Bahadıroğlu'da Bunu İfade Edebilmiş

"İşte nihayet Bahadıroğlu'da bunu ifade edebilmiş" diyen Güleçyüz açıklamasında "Kendisini tebrik etmek lazım, bunu söylemek için 1 yıl kadar beklediğini söylüyor, keşke bu kadar beklemeseydi daha ilk başlarda bu refleksi gösterebilseydi de Risale-i Nur'u tatil etme yanlışının bu kadar uzun bir süre devam etmiş olmasının önünde bir engel bir fren de ondan gelmiş olurdu daha erken konuşmuş olsaydı. Temnnimiz, çeşitli kılıflarla, gerekçelerle, mazeretlerle buna haklılık uydurmaya çalışan diğerleinin de bunu idrak etmeleri"  ifadelerine yer verdi."

Okunma Sayısı: 3536
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ali

    28.12.2014 12:46:24

    Bandrol engeli belaları def etmeye hizmet eder. Belalar tahrifattan sonra gelmeye başladı...

  • HÜSEYİN İLHAN

    18.11.2014 18:03:56

    Buna sebep olanların,çanak tutanların akibetleri hayır olurmu,EL CEVAAAP ,OLMAAAAAAAAAZ,OLAMAAAAAZ.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı