"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Basın kartları Meclis’te

01 Haziran 2019, Cumartesi 02:06
Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, basın kartları sorununu Meclis’e taşıdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, bugüne kadar sürekli sorun yaşanan basın kartı konusunun adil bir çözüme kavuşturulması gerektiğini vurguladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündeminde konuyla ilgili konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, gazetecilerin hak ve hukukuyla ilgili görevin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na devredilmesiyle birlikte sorunun çözüme kavuşturulmasının beklendiğini ancak gerekli düzenlemelerin yapılmadığını vurguladı.

Mağduriyet yaşanıyor

Basın Kartları Komisyonu’nun lağvedilmesinden sonra yeni komisyonun henüz oluşturulmaması sonucu gerek mevcut basın kartlı gazetecilerin kartlarının değiştirilememesi, gerekse ilk defa basın kartı alacak basın mensuplarının kartlarının verilememesinin büyük bir mağduriyet oluşturduğunu dile getiren Dr. Şevkin, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nı göreve çağırdı. Türkiye’deki tüm basın mensuplarının Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın bu mağduriyetin sonlandırılması için gerekli çabayı bir an önce göstermesini beklediğini dile getiren Dr. Şevkin, konunun acilen gündeme alınmasını diledi. 

İstanbul - Yeni Asya

Etiketler: tbmm, basın kartı
Okunma Sayısı: 1566
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı