"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bayramda 1 milyon kişi sinemaya gitti

18 Eylül 2016, Pazar 13:08
Kurban Bayramı tatili boyunca 975 bin 197 kişi, sinemaların yolunu tuttu. Bayramı da kapsayan 9-15 Eylül tarihleri arasında vizyondaki 43 filmin hasılatı yaklaşık 12 milyon liraya ulaştı.

Boxoffice Türkiye verilerinden derlenen bilgiye göre, Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen 975 bin 197 kişi, zamanını sinemaya ayırdı.

Kurban Bayramı tatili fırsatından yararlanan 708 bin 553 izleyici yabancı, 266 bin 644 izleyici de yerli filmler için sinemaların yolunu tuttu. Bayramı kapsayan 9-15 Eylül tarihleri arasında 8'i Türk yapımı olmak üzere 43 filmin hasılatı ise 11 milyon 937 bin liraya ulaştı.

Yerli filmlerin bu hafta hasılatı 2 milyon 978 bin lira, yabancı yapımların ise 8 milyon 958 bin lira oldu.

AA

Etiketler: sinema
Okunma Sayısı: 1299
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı