"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Belediyeye ait araçtan cephanelik fışkırdı

05 Ocak 2016, Salı 09:51
Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde, bir vatandaşın ihbarı üzerine durdurulan belediyeye ait bir traktör römorkunda yapılan aramada, PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Mardin Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, bir vatandaşın ihbarı üzerine Dargeçit Belediyesi'ne ait bir trakörün durdurulduğu belirtilerek, "Dargeçit ilçemizde 04/01/2016 Pazartesi günü duyarlı bir vatandaşımızın yaptığı ihbar üzerine güvenlik güçlerimiz belediyeye ait olduğu belirlenen bir traktörü durdurmuştur. Traktör römorkunda yapılan aramada; 7 adet RPG-7 Roketatar silahı, 1 adet Zagros uzun menzilli zırh delici silah, 1 adet Keskin Nişancı Silahı Kanas, 2 adet Bixi Silahı, 5 adet Kaleşnikof, 7 adet el bombası, 1 adet MP5 silahı, 24 adet RPG -7 anti roket mermisi, 19 adet RPG -7 roket sevk fişeği, 27 adet Kaleşnikof şarjörü, 1 adet MP5 şarjörü, 5 adet Kanas şarjörü, 8 adet Bixi mayonu, 24 adet antitank roketatar mühimmatı, 800 adet Bixi fişeği, 744 adet Kaleşnikof fişeği, 30 Adet Kanas Fişeği, 5 Adet MP5 Fişeği, 2 adet el telsiz, 8 adet sırt çantası ve 2 adet hücum yeleği ele geçirilmiştir. Olayla ilgili 3 şahıs gözaltına alınmış olup gerekli tahkikat başlatılmıştır. Vatandaşlarımızın Bölücü Terör Örgütü mensuplarının yakalanması noktasında gösterdikleri duyarlılık ve değerli katkılar için teşekkür ediyoruz" denildi. 

DHA

Okunma Sayısı: 1790
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • kubilay

    5.1.2016 12:07:33

    yıllar önce tv.lerde bir izolasyon maddesinin reklamı yapılıyordu.Mevsim kış, sakinler soğuktan adeta donuyorlardı,canlarına tak etmeli ki, hep beraber kapıya çıkmış, avazlarının çıktığı kadar bağırıyorlardı"Yönetici nerdee,yönetici uyuyor mu"?diye.Temsilde hata olmasın pkk örgütü yıllardır mühimmat yığıyor,bölgeyi ateş topuna çevirme hazırlığını aleni olarak yapıyordu,haraç topluyor,hahkemeler kurmuş güvenlik birimleri vs.oluşturmuştu.ve bütün bunları devletin bilgisi dahilinde yapıyordu.Zira B.arınç biz görüyorduk ama ses çıkarmıyorduk diye itiraf ettmişti.Millet olarak o zamanın ve şimdiki yetkililere avazımızın çıktığı kadarıyla sesleniyoruz,yöneticilerimz nerdeydiii, iktidar uyuyooor mu?mağdur olan yöre halkı ve şehid olan güvenlik güçlerimizin vebalinin hesabını Allah sormayacak mı?Neyin karşılığında yaptılar,bilerek mi yoksa basiretsizlik mi?G Doğulu olarak bir hakkımız varsa ki vardır Allah'ın huzurunda yakalarına yapışarak alacağız,Peygamber de aracı olsa helal etmeyeceğiz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı