"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

#BenimİçinYeniAsya

21 Şubat 2015, Cumartesi 09:51
Yeni Asya okuyucuları, 46. kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen Twitter hashtag etkinliğine yoğun katılım gösterdi.

Saat 21:00 ile başlayan çalışmada Twitter kullanıcıları #BenimİçinYeniAsya etiketi altında mesajlarını yoğun bir şekilde göndermeye başladılar.

5,950 kişinin katılım gösterdiği etiketin altına 45,302 mesaj gönderildi. Gültekin Uysal, Abdülhamit Bilici, Mustafa Akyol, Asım Yıldırım, Mücahit Bilici, Emre Uslu, Ruşen Çakır, Erkan Akkuş, Hasan Sutay, İdris Gürsoy, İhsan Yılmaz, Mehmet Baransu, Mustafa Armağan, Mustafa Ünal,Sevgi Akarçeşme ve Tuğrul Özşengül #BenimİçinYeniAsya başlığına mesajlarıyla desteklerini verdiler.

#BenimİçinYeniAsya etiketi 9 dakika boyunca Dünya genelinde 3. sırada TT (Trending Topic) olurken, Türkiye gündeminde ise 83 dakika boyunca yer almayı başardı.

YENİ ASYA İÇİN NE DEDİLER?

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal: 
#BenimİçinYeniAsya Demokratların karşılık beklemeyen duacısı, hamisidir...

Tuğrul Özşengül: #BenimİçinYeniAsya @ibrahimozdabak ve muhteşem çizgisi demek

Mustafa Ünal: #BenimİcinYeniAsya sadece bir gazete değil.. Hayata karşı bir duruş..

Mustafa Armağan: #BenimİçinYeniAsya "Asya'nın bahtının miftahı meşveret ve şûrâdır" demek.

Mehmet Baransu: #BenimİçinYeniAsya Elif demek. Eğilip bükülmeyen gazete.

İbrahim Özdabak: #BenimİçinYeniAsya hep doğruyu söyleyendir 

Kâzım Güleçyüz: #BenimİçinYeniAsya 45 yıl önce yola çıktığındaki çizgisini hiç değiştirmeden bugüne taşıyan tavizsiz tavrın adi

#BenimİçinYeniAsya Üstadın "Yaşasın ümit, ölsün yeis, muhabbet devam etsin, şura kuvvet bulsun" sözünü parola yapanların gazetesi

Erkan Akkuş: Menfaat için onurların ve kalemlerin 3 kuruşa satıldığı dönemde dik duran şahsınızı ve gazetenizi kutlarım #BenimİçinYeniAsya

Emre Uslu: #BenimİçinYeniAsya 28 Şubat'ta da dik duran, Neo-28 Şubat'ta da dik duran, şerefli gazete...

Ruşen Çakır: #BenimİçinYeniAsya Mehmet Kutlular demek

Asım Yıldırım: Abone olarak destek vermek gerek çünkü #BenimİçinYeniAsya özellikle son dönemde etkili şekilde hakkın ve hakikatin seslerinden biri oldu.

Mustafa Akyol: #BenimİçinYeniAsya, dünyevi taraflara bitaraf, ama Hak'ka ve hakkaniyete taraftardır. Ona emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Abdülhamit Bilici: #BenimİçinYeniAsya medyamızın ve İslami kesimin tartışmasız en demokrat sesi."Ekmeksiz yaşarım,hürriyetsiz yaşayamam" idealinin temsilcisi.

Mücahit Bilici: Yeni Asya Gazetesi ilk okuduğum ve ilk yazı yazdığım gazete. Antep'te 17 yaşımda bisiklet sürmeyi bilmezken motosikletle dağıttığım gazete.

TWITTER KULLANICILARINDAN GELEN MESAJLAR

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 4983
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • garip talebe

    22.2.2015 11:06:54

    Yeniasya bir tanedir bir tane..o benim gazetem Risale-i Nur'un tebligcisi..

  • Osman Yıldırım

    21.2.2015 17:52:48

    Yeni Asya 1970 Şubatında hangi ölçülerle yola çoıkmışsa 2015 Şubatnda da aynı ölçüleri savunuculuğnu yapmakta ve diklenmeden dik durmayı bilen ve beceren topluğun sesidir. Onunla birlikte olan bazıları bu gün siyasal İslamın iktidar iytişamının etki alanında olsalarda onun gerçek takipçileri dünyevi ihtişamın hiç birne aldanmayıp "Hakkın hatırın ali bilp,hiç bir hatıra feda etmemeye kararlıdırlar" varsın siyasal İslama payanda olmaya çalıanlar payanda olsun, hakkın hatırının yanında dünyevi ihtişamın ne ehemmiyeti olur ki? Nice kırkaltıncı yıllara Yeni Asyam....

  • cengiz

    21.2.2015 10:03:49

    Benim için herşey.

  • abdullah

    21.2.2015 06:43:06

    okuyalım ve abone bulalım.yalnız kendimiz için değil.başkalarınında istifede etmelerine sebeb olalım.her eve ve her ele bir Yeni Asya.

  • ahmet sacid

    21.2.2015 01:17:49

    twitler çok güzel için den seçilerek ''Neden Yeni Asya''birkaç sayfalık büroşür basılabilir..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı