"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Beyaz'a 'terör' soruşturması

11 Ocak 2016, Pazartesi 11:01
Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show isimli programın sunucusu Beyazıt Öztürk ve programın sorumlusu ile telefonla bağlanan kadına 'terör' soruşturması açıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "8 Ocak 2016 tarihinde Kanal D isimli televizyon kanalında yayınlanan Beyaz Show isimli programda terör örgütü propagandası yapıldığı iddiasıyla ilgili olarak cumhuriyet başsavcılığımızca 9 Ocak tarihinde soruşturma başlatılmıştır. Program CD'si incelenmeye alınmış olup, program sorumlusu, canlı yayına bağlanan ve program sunucusu soruşturma kapsamına alınmıştır." denildi.

Okunma Sayısı: 2240
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    11.1.2016 11:21:59

    Canım Türkiyem!.. Daha neler göreceğiz. Beyazıt Öztürk nâm-ı diğer BEYAZ'ı daha ünlü olmadan, Eskişehir radyolarından biliriz. Böyle bir olay için soruşturma açan savcılığın eli boş olmalı. Halbuki sırada bekleyen davalar yüzünden ikinci duruşmaya aylar sonrasına gün verilen bir ülkede yaşıyoruz. Hadi beni bilmiyorsunuz, Beyaz'ı bilmiyorsunuz.. Kardeşim kendinizi de mi bilmiyorsunuz yahu?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı