"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bilim insanlarına saygılı olun

23 Şubat 2021, Salı 17:00
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun eylemleri desteklemesi sebebiyle sert sözlerle eleştirdiği Boğaziçi Üniversitesi’nin eski rektörü Prof. Dr. Üstün Ergüder’e 1460 isimden destek geldi.

Açıklamada, “Üstün Ergüder hocamızın daha iyi bir Türkiye ve daha iyi bir üniversite için, gençlerin özgürlükçü, düşünen, tartışan, üreten bireyler olmaları adına gösterdiği çabaların altında kötü niyet ve amaç aramanın, bu tür isnatlarda bulunmanın çok talihsiz, yakışıksız olduğunu düşünüyor ve iktidar mensuplarını ülkemizin değerli bilim insanlarına karşı saygılı olmaya davet ediyoruz” denildi. Soylu, Prof. Dr. Ergüder’in eylemleri ‘tahrik ettiğini’ öne sürmüş, “Bu ülkenin ekmeğiyle büyümüş, Boğaziçi Üniversitesi’ni öğretim üyelerinin üzerinden karıştırması ahlâksızlığın dibidir” demişti.

Okunma Sayısı: 1217
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    24.2.2021 17:21:08

    Sanırım ahlaksızlığın dibini tam tarif etmek için bazı hususları açıklamak şart.Yıllardır DP başında iken AKP ve lideri için söylediğin sözleri yutacaak,parttine gönül verenlerin desteklerini siyasi ve mali avantajlara çevirecek ve sonrada seçilmişleri gözün üstünde kaşın var diyerek lekeleyecek sözler söyleyecek,memleketinde otel zinciri kuracaak ve sonra GÜZEL AHLAK,MİLLET-MEMLEKET SEVGİSİNİ başkalalrına asla yakıştııııııııırmayıp kendilerine menkulll irat sayacaksın.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı