"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Binlerce EYT'li Beşiktaş'ta buluştu

16 Aralık 2018, Pazar 18:35
Türkiye'nin her yerinden gelerek Beşiktaş'ta buluşan "Emeklilikte Yaşa Takılanlar", yaptıkları toplantı ile taleplerini ve tepkilerini dile getirdi.

Evrensel'in haberine göre Beşiktaş MKM'de (Mustafa Kemal Kültür Merkezi) gerçekleşen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) toplantısına 6 bin civarında işçi ve emekçi katıldı.

Oldukça coşkulu ve bir o kadar da öfkeli olan işçi ve emekçiler sık sık "EYT hakkımız, söke söke alırız", "Direne direne kazanacağız", "EYT'liler burada vekiller, hükümet nerede?", "EYT'liler burada Erdoğan nerede?" sloganlarını attı. Etkinlik boyunca gelen binlerce işci salona sığmayınca dışarıda sloganlar atarak beklediler.

İstanbul'un en önemli fabrikalarından işçiler de etkinliğe geldi. ABB, Isuzu, Günsan Elektrik, SANEL Metal, Arçelik, Stoeger Silah Sanayi, Mert Akışkan Gücü, Gamak, Armsan Silah Sanayi, Penta, Mercedes gibi fabrikalardan onlarca işçi katıldı. 

Okunma Sayısı: 4608
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı