"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BM yardım konvoyu ikinci bir emri bekleyecek

21 Eylül 2016, Çarşamba 12:22
Birleşmiş Milletlerin (BM) Suriye'nin Halep ve İdlib kentine göndermeyi planladığı 55 TIR'dan oluşan yardım konvoyunun gidişi, ülkedeki son gelişmeler üzerine BM tarafından ikinci bir emre kadar askıya alındı.

BM'nin Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki depolarından yüklenen ve Halep iline gitmesi planlanan 40 TIR'dan oluşan yardım konvoyu, Cilvegözü Sınır Kapısı'nda 13 Eylül'den bu yana beklerken, geçtiğimiz pazartesi günü bu defa İdlib iline gönderilmek üzere yüklenen 15 TIR da Cilvegözü'ne ulaşmıştı. Yardım yüklü toplam 55 TIR'ın ne zaman hareket edeceği belirsizliğini korurken, Suriye'de BM konvoyunun vurulması üzerine yardımların ikinci bir emre kadar bekleyeceği öğrenildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1109
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı