"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Boğaçizi Köprüsü'nde metrobüs kazası

22 Haziran 2015, Pazartesi 10:43
Boğaziçi Köprüsü gişelerini geçtikten hemen sonra kontrolden çıkan metrobüs, işçilerin kullandığı konteynere çarptı. Kazada bir kişi yaralandı.

Kaza, Boğaziçi Köprüsü gişelerinde yaşandı. Anadolu yakasına geçen metrobüs sürücüsü, kontrolü kaybederek köprü çıkışında bulunan işçilerin kullandığı konteynere çarptı. Kaza nedeniyle yolcular arasında büyük panik yaşandı. Kazada yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Görgü tanıkları, “Bir ses duyduk. Metrobüs kontrolden çıkıp konteynere çarpmış. Yolcular arasında büyük panik oldu. Bir kişi yaralanmış.” diyerek olayı anlattı.

Bu arada, kaza yerine gelen ekipler, kaza yapan metrobüsü yoldan kaldırmaya başladı. 

Okunma Sayısı: 1302
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı