"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu beldede seçmenler iki kez oy kullandı

01 Kasım 2015, Pazar 17:14
Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesi merkez mahallesinde oturan yaklaşık bin 900 seçmen bugün iki kez oy kullandı.

30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde muhtarlığı kazanan adayın görevden alınması sebebiyle iki kez oy kullanmak zorunda kaldı. 

1 Kasım erken genel seçimlerinde vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren sandıkların başına giderek oylarını kullanmaya başladı. Gülüç beldesi merkez mahallesinde yaşayan yaklaşık bin 900 seçmen ilçenin diğer mahallelerinin aksine sandık başına iki kez gitmek zorunda kaldı. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde göreve gelen muhtarın görevden alınmasının ardından bu seçimlerde hem muhtarlık hem de milletvekilliği için sandık başına gitti. 

7 muhtar adayının yarıştığı muhtarlık seçimlerinde diğer adayların karşısına çıkan Hüseyin Bozkurt, "Seçimler kardeşlik havasında geçiyor. Şu ana kadar hiç bir olumsuzluk yaşanmadı. 7 Muhtar adayı yarışıyor. Yaklaşık bin 500 seçmen de oy kullanıyor." dedi.

Okunma Sayısı: 1913
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı