"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu nasıl adalet?

19 Haziran 2019, Çarşamba 20:59
CHP İstanbul Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, ilk kez programa çağırıldığı TRT’nin AKP’nin İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ı defalarca çağırmasını eleştirerek “Bu nasıl adalet?” dedi.

CHP İstanbul Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, ilk kez çağırıldığı TRT’de TRT yönetiminin yayın politikasını eleştirmekten geri durmadı. AKP İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın defalarca konuk olarak çağırılmasını eleştiren İmamoğlu’nun sözleri şöyle: “Sizin ekranlarınız bizim Karadeniz gezimizi saniyelerle gösterdi ya da göstermedi. Saniyelerle… Çıkarın bakalım… Adil olduğunuza inanıyor musunuz TRT’de? Mesela Sayın (Binali) Yıldırım’ın 31 Mart öncesi dahil TRT ekranlarında kaç defa konuştuğunu hatırlıyor musunuz? Ben sayısını bile unuttum. İlk defa beni çağırdınız. Nasıl adalet bu? Ben İstanbul’un en iddialı adayıydım ve seçimi kazandım.  Beni niye davet etmediniz?”

Vicdanınıza havale ediyorum

Diken’in haberine göre, TRT’deki emekçi dostlarına hakkını helal ettiğini ifade eden İmamoğlu, “Bu arada bir şey söyleyeyim: Burası benim ha! Burası 82 milyon insanın. Sizin görevinizi ben anlamam, bilmem. Buradaki emekçi dostlarımın hepsine hakkımı helal ediyorum. Ama buranın idari anlayışını ben anlamam. Ama burası benim. 82 milyonun. 82 milyondan biriyim bana… Sakın bana adil olduğunuzu söylemeyin. Beni niye çıkarmadınız? Talimat mı öyleydi? Hiç eleştirmedim, umursamadım bile. Vicdanınıza havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Okunma Sayısı: 3456
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    20.6.2019 07:10:41

    Sn.İMAMOĞLU siz neden bahsediyorsunuz onlara.ADALET-HAK-HUKUK onlar için gereksiz ki.Eğer ADALET için kılları kıpırdayan biri olsalar her CUMA HUTBESİNDE okunan ayeti kerimede YÜCE RABBİMİZİN'ADALETİ EMREDİYOR,hitabına karşı böylemi davranırlardı.Bu zalim kafalılar YÜCE RABBİMİZİN emri ilahisine karşı iken sizin sözlerinizden hiç ders alırlarmı.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı