"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bursa-İzmir yolu trafiğe kapandı

12 Ocak 2015, Pazartesi 18:47
Bursa’da öğleden sonra etkili olan kar yağışının ardından bir süre trafiğe kapanan İzmir karayolu ekiplerin çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Bursa’dan İzmir’e gidiş istikameti Gölyazı mevkiinde kar yağışı nedeniyle kayan TIR’lar yolun kapanmasına neden oldu. Uzun araç kuyrukları meydana gelirken, vatandaşlar yaşananlara tepki gösterdi. 

Üç saatte sadece 15 kilometre gelebildiklerini belirten vatandaşlar, "İşte Türkiye’nin hali, perişanız, yollarda kaldık, yetkiler sesimizi duysun.” diye tepki gösterdi. Yoğun uğraşlar sonrasında ekiplerin yolu temizleyince kayan TIR’lar yoluna devam etti. Ekiplerin çalışmaları sonucu yol saat 18.15 sularında ulaşıma yeniden açıldı. Kar yağışı sebebiyle yolcu otobüsleri de yollarda kaldı. Bir otobüs şoförü, "Mazotumuz yok, yolcular perişan" diye dert yanarken, yolcular ise yetkililere tepki gösterdi.

Bu arada bir TIR’ın kayması sonucu Mustafakemalpaşa Mevkii’nde ulaşıma kapanan yol yapılan çalışmaların ardından ulaşıma açıldı.

Etiketler: bursa, izmir, yol, kapanma
Okunma Sayısı: 1109
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı