"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cafer Sadık Çim Ağabey vefat etti

01 Ağustos 2020, Cumartesi 19:17
Manisa - Turgutlu eşrafından, Üstad Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerini ziyaret edip görüşen 'Son Şahitler'den Cafer Sadık Çim Ağabey vefat etti.

Şanlıurfa'da PTT dairesinde Zübeyir Gündüzalp Ağabey ile birlikte çalışırken orada Zübeyir Gündüzalp Ağabey ve Nurlarla tanışıp Nur Hizmetlerine dahil olan Cafer Sadık Çim Ağabey çok istikametli, vefalı, herkesi kucaklayan, merhametli ve güzide Nur Talebelerinden birtanesiydi. 

Cafer Sadık Çim Ağabey bugün ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Turgutlu Yeni Kabristan'da ebedi yolculuğuna uğurlandı.

Ailesine, akrabalarına, sevenlerine ve dava arkadaşlarına başsağlığı diliyor Cenab-ı Hakk'tan sâbr-ı cemil niyaz ediyoruz.

***

Son Şahitlerden Cafer Sadık Çim Hatıralarını Anlattı

Okunma Sayısı: 3269
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı