"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cağaloğlu satış noktamız duâlarla açıldı

09 Şubat 2019, Cumartesi 19:30
Yeni Asya Cağaloğlu satış noktamız yeni konseptiyle bugün açıldı. Açılış, gelen misafirlere sunulan ikramların ardından Kur’an tilaveti ve dualarla başladı.

Okunan duaların ardından Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yavuzyiğitoğlu açılış konuşmasını yaptı. Program yönetim kurulu üyelerinin kurdele kesimiyle devam etti. “Babıali nostaljisi” yaşatmayı hedefleyen satış noktamızda okuyucularımız ve dostlarımız buluştu. Programa katılan okuyucularımız mekân hakkındaki duygu ve düşüncelerini aktardılar. Uzun zamandır mekânın açılmasını sabırla bekleyen okurlarımız için burasının önemli bir irtibat noktası olacağına dikkat çekildi. Yazarlarımızın kitaplarını imzalamasından sonra program sona erdi.

Haber: İstanbul - Süreyya İşler - Yeni Asya

Fotoğraf: Erhan Akkaya - Yeni Asya

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2255
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • çetin acar

    10.2.2019 12:08:45

    hayırlı hizmetlere vesile olur inşallah. başka vilayetlerde de emsallerinin açılması temenni ve dua ediyoruz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı