"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çanakkale Boğazı'nda tankerle yolcu gemisi çarpıştı

27 Haziran 2015, Cumartesi 03:03
Çanakkale Boğazı'ndan geçen bir tankerle yolcu gemisi Gelibolu önlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza nedeniyle bölgeye güvenlik amacıyla Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait römorkörler gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Yunanistan'dan İstanbul'a giden 162 metre boyundaki Malta Bayraklı "Louis Crıstal" isimli yolcu gemisi ile Rusya'nın Tuapse Limanı'ndan Malta'ya yolculuk yapan 182 metre boyundaki Marshall Adaları bayraklı "STİ Pimlico" isimli tanker, Çanakkale Boğazı'nın Gelibolu Feneraltı mevkisi önlerinde çarpıştı. Kazanın ardından Boğaz, çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı. 

İçinde 382 mürettebat ve 853 yolcu bulunan yolcu gemisi Gelibolu açıklarında demirletildi.

Ölen ya da yaralananın bulunmadığı kaza nedeniyle bölgeye güvenlik amacıyla Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait römorkörler gönderildi. 

Gemilerde batma tehlikesinin bulunmadığı, "STİ Pimlico" isimli tankerde, kaza sırasında balast tankının patlaması nedeniyle 15 derecelik açıyla yan yatma meydana geldiği öğrenildi.

NTV

Okunma Sayısı: 2646
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı