"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Canlı bomba biletini böyle almış

21 Mart 2016, Pazartesi 13:57
İstanbul Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde üzerindeki bombayı patlatması sonucu 4 kişinin ölümüne, 39 kişinin de yaralanmasına neden olan Mehmet Öztürk'ün, Adıyaman'dan yolcu otobüsüyle İstanbul'a gidişi öncesi otogarda bilet alırken güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Geçen cumartesi günü İstiklal Caddesi'nde üzerindeki bombayı patlatarak 4 kişinin ölümüne, 39 kişinin de yaralanmasına yol açan ve kendisi de parçalanarak ölen Mehmet Öztürk'ün bombalı eyleminden bir gün önce Adıyaman'da otobüsle İstanbul'a gittiği ortaya çıktı.

Otogardaki güvenlik kameralarına yansıyan Öztürk'ün, 18 Mart günü saat 16.44'te İstanbul'a yolcu bileti aldığı görüldü. Güvenlik kamerası görüntülerinde tedirgin olduğu görülen Öztürk'ün eliyle sürekli çenesini kaşıması dikkat çekiyor.

Öztürk'ün biletini alıp ücretini ödedikten 16 dakika sonra saat 17.00'de hareket eden otobüs ile İstanbul'a doğru yola çıktığı öğrenildi.

DHA

Okunma Sayısı: 2413
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Necati ALCA

    21.3.2016 16:04:21

    Bunları böyle takip edebildikleri halde İstanbulda yataklık edenleri neden bulamıyorlar şüpheliyim

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı