"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cemil Barlas: Küresel ısınma yüzünden Suriyeliler zaten Türkiye'ye göçecekti

12 Temmuz 2016, Salı 10:31
Cemil Barlas, A Haber'de yayınlanan programda, Suriyelilerin göçünün küresel ısınma sebebiyle zaten gerçekleşecek olduğunu söyledi.

A Haber'de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında Suriyelilere vatandaşlık verilmesine ilişkin konu tartışıldı. 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, "Suriyelilere vatandaşlık vereceğiz. TOKİ konutlarına yerleştirilebilir" açıklamasının tartışıldığı Canan Barlas ile Gündem programında, Cemil Barlas ilginç bir iddia ortaya attı. 

Barlas, Suriyelilerin Türkiye’ye göçü ile ilgili olarak "Global ısınma diye bir şey var. Suriyeliler zaten kuzeye, Türkiye’ye göçecekti, sadece biraz süreç hızlandı" dedi.

Açıklamaya sosyal medya kullanıcılarından çok sayıda yorum geldi.

İşte Cemil Barlas'ın o sözleri...

Etiketler: cemil barlas
Okunma Sayısı: 1697
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı