"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cep telefonu kılıfları da mı zehirli?

07 Aralık 2014, Pazar 10:56
Çin'den getirilen ayakkabılarda bulunan zehirli maddelerin, cep telefonu ve tabletlerde kullanılan kılıflarda da olabileceği iddia edildi

Türkiye'deki zehirli ayakkabı skandalının yankıları devam ederken benzer bir uyarı da cep telefonu ve tablet kılıfları için geldi.

Matraş Deri Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Matraş, Habertürk gazetesinden Meltem Ersoy'a yaptığı açıklamada, ayakkabılardaki benzer tehlikenin cep telefonu ve tabletlerde kullanılan kılıflarda da olabileceği uyarısında bulundu.

Cep telefonu kılıflarında da benzer bir sorun olduğunu dile getiren Matraş, "18 milyon akıllı telefon, 2 milyon da tablet var Türkiye'de. Elimizde olan bu ürünlerin kılıflarının daha sağlıklı olması gerekir. Elektronik kılıf tarafında yoğunlaşıyoruz bu aralar. Bu konuda operatörlerle işbirliği başlattık. Çok kolay değil, deri, sağlıklı kılıfa geçilmesi. Şu anda yeni başladık, 10 noktada varız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: T24

Okunma Sayısı: 1645
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı