"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dışişleri Bakanlığı: Tacikistan'daki gelişmeleri endişeyle takip ediyoruz

21 Mayıs 2022, Cumartesi 14:34
Dışişleri Bakanlığı, Tacikistan'ın doğusundaki Dağlık Badahşan Özerk Vilayeti'nde meydana gelen gelişmeleri endişeyle takip ettiklerini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Tacikistan’ın Dağlık Badahşan Özerk Bölgesi'nde meydana gelen ve güvenlik personeli dahil, ölüm ve yaralanmalara neden olan gelişmelerin endişeyle takip edildiği kaydedildi.

Ülkede toplumsal barışın ve istikrarın süratle yeniden tesis edilmesinin ümit edildiği belirtilen açıklamada, "Olaylarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, acılı ailelere ve kardeş Tacikistan’a başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Tacikistan: Doğuda düzenlenen operasyonda suç örgütüne üye 8 kişi öldürüldü

Tacikistan makamları, 18 Mayıs'ta ülkenin doğusundaki Dağlık Badahşan Özerk Vilayeti'nde organize suç örgütüne düzenlenen operasyonda 8 kişinin öldürüldüğünü, 70'ten fazla kişinin de yakalandığını bildirmişti.

Tacikistan İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Ruşan ilçesinde organize suç örgütünün, içinde askerlerin bulunduğu konvoya düzenlediği saldırıda 1 subayın yaşamını yitirdiği, 13 askerin de yaralandığı belirtilmişti.

AA

Okunma Sayısı: 1240
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı