"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyanet takvimine yaz saati düzenlemesi

09 Aralık 2016, Cuma 10:16
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 2017 Diyanet Takvimi, yaz saati uygulamasına göre düzenlenerek tüm illere gönderildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 2017 Diyanet Takvimi, yaz saati uygulamasına göre düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, Diyanet İşleri Başkanlığınca 1972'den beri hazırlanan Diyanet Takvimi, 2017 yılı için bu yıl başlanan yaz saati uygulamasının yıl boyunca sürdürülmesi kararına göre hazırlandı.

Dua, dini bilgiler ve sözün özü gibi bölümlerin yer aldığı takvimdeki namaz saatleri ise 39 bölgeye göre hesaplanarak basıldı.

Türkiye için yaklaşık 3 milyon basılan takvim, tüm illere gönderildi. Takvimdeki namaz saatleri, yaz saati uygulamasına göre düzenlendi.

AA

Etiketler: diyanet, takvim
Okunma Sayısı: 1639
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı